GEFELICITEERD, JE BENT ONLINE!

MAAK EEN SUCCES VAN JE NIEUWE WEBSITE MET DEZE HANDIGE TIPS

1. Vertel het verder!

Wanneer je nieuwe site live gaat is het belangrijk om zo snel mogelijk verkeer naar je site te gaan genereren. Hierdoor zal Google je website sneller gaan indexeren en begin je gelijk met het opbouwen van je SEO ranking. Daarnaast is het een leuke manier om je bedrijf weer onder de aandacht te brengen van je klanten en relaties. Met de volgende tips kan je hier snel mee aan de slag gaan:

2. VRAAG OM REVIEWs!

Reviews zijn belangrijker dan ooit. Koop je zelf weleens iets online zonder eerst reviews te lezen? Ruim 70 procent van de consumenten kijkt bij het aanschaffen van een product (of service) naar de productbeoordeling van andere consumenten. Er zijn veel verschillende manieren en platformen om reviews te verzamelen. Om snel met het verzamelen van reviews aan de slag te gaan bevelen wij de volgende aan:

3. BLIJF UP-TO-DATE!

Om je website interessant te houden voor (terugkerende) bezoekers is het verstandig om je website af en toe te vernieuwen en actueel te houden. Hier zijn wat suggesties: 

4. word gevonden!

Je website kan pas nieuwe klanten genereren als deze ook goed gevonden wordt. We hebben ervoor gezorgt dat je site aan alle technische vereisten van Google voldoet om goed gevonden te worden. Dat betekend niet dat je achterover kan gaan leunen. Onderstaand een aantal tips om beter gevonden te worden.

Geen tijd om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van de vindbaarheid van je website? We helpen je graag. Van het aantrekken van verkeer tot het optimaliseren van conversie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

5. bescherm je site!

Meer dan 50% van al het internetverkeer bestaat uit spammers, bots, malware and hackers. We hebben de nodige technische maatregelen getroffen om al het internetgespuis buiten de deur te houden. Websites die bij ons zijn gehost zijn, zijn bovendien op onze server nog extra beveiligd met een firewall. Mocht er toch iets mis gaan dan is het goed om te weten dat we dagelijks backups maken van je site en database. 

Om het hackers zo lastig mogelijk te maken is het belangrijk dat je je wachtwoord regelmatig wijzigd. Maak daarnaast altijd gebruikt maakt van een ingewikkeld wachtwoord. We adviseren om de door WordPress gegenereerde wachtwoorden te gebruiken. 

6. bedankt!

Bedankt voor de leuke samenwerking! Het bouwen van een nieuwe website is een intensief project. Niet alleen voor ons, maar vooral voor jou. We zijn benieuwd hoe jij de samenwerking ervaren hebt en nodigen je van harte uit om je mening te delen en een review te schrijven. Hiermee help je ons om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe klanten bij het maken van de juiste keuze. Alvast bedankt voor het plaatsen van de review en heel veel succes met je nieuwe website.

Ontvang de Ultieme Website Conversie Checklist gratis in je mailbox

Vul alsjeblieft je emailadres in en ontvang de checklist direct per e-mail.

Gelukt! Je ontvang nu een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Na het verifiëren ontvang je direct de checklist.